Selecteer een pagina

Gratis bewegingslessen

Child’Space richt zich op het bevorderen van vrij, gevarieerd en functioneel bewegen. Vrij bewegen optimaliseert de ontwikkeling van het denken en taal, van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Wat: gratis bewegingslessen
Waarom: ervaar simpele en effectieve manieren om je baby te steunen in diens ontwikkeling
Wanneer: 17 oktober – 27 oktober 2019, ongeveer 40 min. in de ochtenden, 10:00 of 11:15 uur.
Waar: Amsterdam, Weesperzijde 79a
Voor wie: ouders/verzorgers met baby’s/peuters tot 24 maanden die vrij en zelfstandig lopen. Er is ook ruimte voor baby’s vanaf 0 maanden in de practica.
De lessen worden gefilmd en gefotografeerd voor educatieve doeleinden en om de methode ook aan andere ouders te kunnen introduceren.

Om mee te doen of voor meer informatie neem contact op met Tjitske de Boer, via mail@childspace.nl. Zie hieronder welke informatie wij nodig hebben.

Van 17 – 27 oktober 2019 zijn we bezig met het 5de en laatste segment van de 4th International Child’Space Training Amsterdam. Hiervoor zoeken we ouders met hun baby’s voor demonstratielessen met de docent Chava Shelhav en/of haar team. Dit segment zal gaan over baby’s/peuters die vrij en zelfstandig kunnen lopen. Wij zoeken zowel naar baby’s met een ‘normale’ ontwikkeling als die met een vertraagde ontwikkeling, grofweg vanaf 12 maanden.

– Op 17 oktober om 11:30 en 18, 19, 21, 24, en 25 april om 10.00 of 11.15 uur en 27 april om 9.30 of 10.45 uur zoeken we steeds 1 peuter met een normale ontwikkeling die vrij en zelfstandig kan lopen of peuters met speciale uitdagingen die nog in dit proces van zelfstandig gaan lopen bezig zijn.

– Op 20 en 26 oktober om 10.00 uur zijn er practica waarbij de studenten met je baby werken onder supervisie. Daar zoeken we baby’s en peuters van alle leeftijden tot 18 maanden.

– Op 23 oktober om 10 uur zoeken we voor een groepsles meerdere peuters die net kunnen lopen.

Als je mee wilt doen, zou je dan de volgende gegevens erbij kunnen mailen? We hebben die gegevens nodig om in te plannen.

1. Je eigen naam en de naam en geboortedatum van je kind
2. wat doet je kind op het moment qua beweging?
3. zijn er speciale omstandigheden waardoor de ontwikkeling anders gaat of is gegaan dan gemiddeld?
4. wanneer zijn jullie in de periode van 17 t/m 27 oktober 2019 beschikbaar?
5. je telefoonnummer

Mail deze gegevens naar mail@childspace.nl

Een les duurt +/- 45 minuten of zolang de baby’s het fijn vinden. Iedere baby zou 1 of meer lessen kunnen volgen.

De lessen worden gefilmd en gefotografeerd voor educatieve doeleinden en om de methode ook aan andere ouders te kunnen introduceren.

Graag tot ziens!